Тренерки Thick Skin

2.350,00 ден
Тренерки THICK SKIN кои го истакнуваат твојот одлучен карактер. Изработени од квалитетен памучен материјал во кој твоето тело повторно ќе се осеќа како дел од природата, а комоцијата на движења кои ја дозволуваат, во тебе ќе пробуди една сосема нова димензија.
Производител: Honeybadger
*
*
*

Тренерки THICK SKIN кои го истакнуваат твојот одлучен карактер. Изработени од квалитетен памучен материјал во кој твоето тело повторно ќе се осеќа како дел од природата, а комоцијата на движења кои ја дозволуваат, во тебе ќе пробуди една сосема нова димензија.

- Класичен дизајн за секоја пригода

- Памучен материјал кој навистина ќе те стопли

- Достапни во 16 комбинации на горен и долен дел

- Врвки за затегнување на половината

- Сребрено лого HONEY BADGER® кое е знак дека никогаш не се откажуваш за работите коишто ти значат

Корисниците кои го купија овој производ исто така го купија и

HONEY BADGER® DON'T CARE

500,00 ден
600,00 ден
Неверојатно пријатен и растеглив памук. уникатниот дизајн со регуларни фит пропорции ќе направи да изгледате и да се чувствувате во супер форма.