Tracksuit Thick Skin

2.350,00 ден
Your price: 1.950,00 ден
Тренерки THICK SKIN кои го истакнуваат твојот одлучен карактер. Изработени од квалитетен памучен материјал во кој твоето тело повторно ќе се осеќа како дел од природата, а комоцијата на движења кои ја дозволуваат, во тебе ќе пробуди една сосема нова димензија.
Manufacturer: Honeybadger
*
*
*

Тренерки THICK SKIN кои го истакнуваат твојот одлучен карактер. Изработени од квалитетен памучен материјал во кој твоето тело повторно ќе се осеќа како дел од природата, а комоцијата на движења кои ја дозволуваат, во тебе ќе пробуди една сосема нова димензија.

- Класичен дизајн за секоја пригода

- Памучен материјал кој навистина ќе те стопли

- Достапни во 16 комбинации на горен и долен дел

- Врвки за затегнување на половината

- Сребрено лого HONEY BADGER® кое е знак дека никогаш не се откажуваш за работите коишто ти значат

Customers who bought this item also bought

HONEY BADGER® DON'T CARE

600,00 ден
Неверојатно пријатен и растеглив памук. уникатниот дизајн со регуларни фит пропорции ќе направи да изгледате и да се чувствувате во супер форма.