Патики за планина Pentagon Kion Trekking - Emerald

Old price: 4.600,00 ден
2.490,00 ден
Knitted breathable fabric made by durable polyester Seamless pattern for reliable construction EVA memory insole EVA mid-sole for ultimate absorption performance TPR (thermoplastic rubber) anti-slip & Oil resistant outsole Breathable lining Low weight (0,760grm.- size 46) Quick lace adjusting system Lace hood storage Shoe height: 4" (inches)
Бесплатна испорака
*
  • Knitted breathable fabric made by durable polyester
  • Seamless pattern for reliable construction
  • EVA memory insole
  • EVA mid-sole for ultimate absorption performance
  • TPR (thermoplastic rubber) anti-slip & Oil resistant outsole
  • Breathable lining
  • Low weight (0,760grm.- size 46)
  • Quick lace adjusting system
  • Lace hood storage
  • Shoe height: 4" (inches)
Таг на производ
Корисниците кои го купија овој производ исто така го купија и

Тренерки Thick Skin

2.350,00 ден
Тренерки THICK SKIN кои го истакнуваат твојот одлучен карактер. Изработени од квалитетен памучен материјал во кој твоето тело повторно ќе се осеќа како дел од природата, а комоцијата на движења кои ја дозволуваат, во тебе ќе пробуди една сосема нова димензија.