HONEY BADGER® Sled 1 (санка)

8.950,00 ден
Создадена за оние со сериозен пристап кон тренинзите. За луѓето кои се стремат кон совршена форма во поглед на силата во нозете и јадрото на телото. За оние кои знаат дека силата на човечкото тело се стекнува на потешкиот начин. Доколку описот одговара на твојот карактер или доколку сакаш да постигнеш совршена форма, тогаш санката за сила изработена од шест милиметри железо со можност за оптоварување со дополнителна тежина е наменета токму за тебе.
Производител: Honeybadger

Создадена за оние со сериозен пристап кон тренинзите. За луѓето кои се стремат кон совршена форма во поглед на силата во нозете и јадрото на телото.

За оние кои знаат дека силата на човечкото тело се стекнува на потешкиот начин.

Доколку описот одговара на твојот карактер или доколку сакаш да постигнеш совршена форма, тогаш санката за сила изработена од шест милиметри железо со можност за оптоварување со дополнителна тежина е наменета токму за тебе.

Твојот суров сопатник кој ќе можеш да го превезуваш во автомобилот до омилените места за напорен тренинг во природа. Пријател кој ќе те предизвикува.

Санката поседува цврст појас кој со прерамки се прилепува за градите. Останатото останува само на твојата сурова сила и твоето срце.

Материјал: Железо

Производство: Македонско