Дуксер "Deep Cave" Peridot zipper

1.990,00 ден
Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.
Бесплатна испорака
*

Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.

Deep Cave поседува извонреден дизајн кој се вклопува во секоја ситуација и пригода, без разлика за која од 4-те понудени опции ќе се одлучите вие ќе поседувате специјално парче облека. Посебно е чувството кога вашето торзо ќе влезе во Deep Cave!

Комоција, топлина, елеганција.

Карактеристики

-          Еластичен материјал

-          Брзо сушење

-          Лого кое е знак дека никогаш не се откажувате

-          Кенгур џебови

-          Длабока капуљача

-          300 гр. 95% полиестер 5% еластин

Македонски производ

Customers who bought this item also bought

Маица за тренинг "Loose"

550,00 ден
Маица за тренинг со кратки ракави

Hoodie "Deep Cave" Peridot

1.890,00 ден
Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.

Блуза Honeybadger POLAR

950,00 ден
Активна блуза HONEY BADGER® POLAR Изработена од квалитетен полиестер со технологија за брзо сушење и поларна заштита од внатрешната страна.