Опрема

Прикажи по страна

High parallettes

5.950,00 ден
Справа којашто мора да ја поседуваш во својот дом доколку си фокусиран на градење на основната мускулатура преку вежби за туркање и влечење. Постојат безброј варијации и напредни вежби кои можеш да ги вметнеш во тренингот со паралелни препреки. Вежбите со паралелни препреки со сигурност ќе ја зголемат твојата способност за потиснување и влечење со мускулатурата на горниот дел од телото.

HONEY BADGER BENCH 20

5.590,00 ден
Професионална рамна клупа за вежбање изработена од стабилна железна конструкција по највисоки стандарди. Рамниот дел за телото е од полиуретан пена од 5цм и 40кг/м3 маса која секогаш се враќа во првобитна форма, тапацирана со антибактериска еко кожа со својство на водоотпорност и огноотпорност.

HONEY BADGER® Sled 1 (санка)

8.950,00 ден
Создадена за оние со сериозен пристап кон тренинзите. За луѓето кои се стремат кон совршена форма во поглед на силата во нозете и јадрото на телото. За оние кои знаат дека силата на човечкото тело се стекнува на потешкиот начин. Доколку описот одговара на твојот карактер или доколку сакаш да постигнеш совршена форма, тогаш санката за сила изработена од шест милиметри железо со можност за оптоварување со дополнителна тежина е наменета токму за тебе.