Хеланки

Прикажи по страна

Хеланки "Agility"

750,00 ден
Хеланки кои никогаш нема да ве изневерат. Изработени од супер еластичен специјален црн материјал кој е непровиден и дозволува растегливост на 4 страни. Идеални за секаков вид тренинг и активности.

Хеланки "Agility" 1.1

750,00 ден
Хеланки кои никогаш нема да ве изневерат. Изработени од супер еластичен специјален материјал кој е непровиден и дозволува растегливост на 4 страни. Идеални за секаков вид тренинг и активности.